Skip to content

BRUÇI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: J61826102J
Administrator: Faik Bruçi
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim pallate banimi, ura, rrugë, vepra social - kulturore, vepra arti, vepra bonifikimi. Montim dhe zbatim të ndërtimit të linjave të tensionit të lartë e të ulët. Punime në sipërfaqe të gjelbërta, parqe, pyll. Pastrime të sipërfaqeve urbane, përpunim plehrash dhe mbeturina urbane. Kryerje punimesh dhe shërbimesh funerale. Prodhim dhe tregtim të materialeve të ndërtimit. Shfrytëzim dhe tregtim i lendës drusore, bimë medicinale. Bar- Kafe, Restorant. Tregtim dhe transport të karburanteve dhe të lubrifikantëve. Transport mallrash dhe pasagjerësh. Shërbime hotelerie, turizëm e lavanteri. Ndërtim, montim, shfrytëzim TEC-e dhe Hidrocentralesh.
Emërtime të tjera Tregtare: BRUÇI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 17.10.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 245 100 000,00
Numri i pjesëve: 245 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Ekskavator Ngarkues, TR 8403 K; Tiranë Kamion Tip Benz TR 4169 K; Tiranë Makinë Transporti,Piaggo, TR 46 58 I; Tiranë Autobot tip Mercedes Benz TR 5681 L; Tiranë Makine Transporti,Piaggio,TR 4654 I; Tiranë Kamioçinë Tip Benz TR 0378 S
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia administrative nr 2, rruga Qemal Stafa, pranë Prokurorisë së Përgjithshme, godina Hotel Capital Bruci 2015, kati 1, zona kadastrale 8150, nr pasurie 2/458

Telefoni:
042257650, 0692020933

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 390 318,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -11 000 232,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -8 543 712,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -9 410 108,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -11 025 021,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:35 747 010,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 927 641,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 593 402,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016