Skip to content

LANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: J61902075F
Administrator: Elga Kosta
Objekti i Veprimtarisë: Ndertime civile,industriale,hapje e ndertim rrugesh,ura asfaltime rrugesh,realizime konstruksionesh metalike dhe karpenteri,import-eksport.Shitje blerje pasurish te paluajteshme.Ndertim dhe shfrytezim i objekteve te ndertuara nga vete shoqeria.Prodhim dhe tregtim me pakcie e shumcie te materialeve inerte.Hoteleri,bar,restorant,dhenie me qira.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.10.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 430 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Çështje Ligjore: 21.07.2016 u vendos sekuestro konservative ndaj të gjitha aksioneve që zotërohen nga shoqëria Lani Shpk;
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Dëshmoret e 4 Shkurtit,Pallati Sky Toëer,nr 5.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 17 824 884,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 726 633,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 10 108 516,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 24 855 519,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 52 051 923,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:117 032 226,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:115 491 573,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 122 363 338,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016