Skip to content

SHKELQIMI

JSON

NIPT: J98624806P
Administrator: Shkelqim Kapllanaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime të ndryshme objektesh dhe lokalesh, ujësjellësish, rrugësh, ndërtesash, kanalizimesh si dhe riparime të pjesshme dhe të plote të këtij lloji, tregtim me shumicë dhe pakicë i materialeve të ndërtimit, mallrave industriale dhe ushqimore, makinash dhe makinerish si brenda ashtu dhe jashtë shtetit.
Emërtime të tjera Tregtare: SHKELQIMI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.09.1999
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 280 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BALLSH

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013