Skip to content

Linda 80
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K37513530U
Administrator: Nikoll Marnikollaj
Objekti i Veprimtarisë: Transport udhëtarësh dhe mallrash, agjensi turistike, bufe, lavazh, tregtim të karburanteve e vajrave lubrifikante me pakicë. Servis për riparimin e mjeteve dhe tregtim pjese këmbimi. Transport rrugor ndërkombëtar I udhëtarëve me autobus. Shërbime të pastrimit të mbeturinave, pusetave dhe ambienteve të brendshme dhe të jashtme. Transport të mbeturinave urbane.
Emërtime të tjera Tregtare: Linda 80
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.02.2001
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Autobus, Neoplan, me targe; AA421JL, mjeti; AUTOBUS, ZKT, me targe; AA 871 KC, Autobuzin marka "Mercedes Benz", me targe AA 144 HE, mjeti; Autobus, Man, me targe; AA638IV, Autobus,VOLVO, B10M, LE 8029 A Lezhe Lezhe LEZHE AUTOBUS , MERCEDES FIAT me targe AA 144 OO, Autobus, Fiat me targe; AA461 AG, Autobus BOVA me targe AA728OF, Autobuzin marka "Mercedes Benz", me targe LE 9266A, mjeti; Autobus, Iveco Fiat me targe; AA702IT Lezhe Lezhe LEZHE AUTOBUS, MERCEDES BENZ me targe;AA 382CI, mjeti; AUTOBUS, VOLVO, me targe; AA 804 MR, Autobuzin marka "Setra", me targe AA 591 AY, mjeti; Autobus, Bova, me targe; AA538KH Lezhe Lezhe LEZHE AUTOBUS , FORD, me targe AA 051 HG, AUTOVETURE, RENAULT, me targe; AA 237 MO, mjeti, AUTOBUS, MAN, me targe ; LE 9566 A Lezhe Lezhe LEZHE 4 AUTOBUS , MERCEDES BENZ me targe AA 099 CH, mjeti; Autobus, Iveco Fiat me targe; LE 7497 A, Autobus, Mercedes Benz, LE 8802 A, Autobuzin marka "Iveko Fiat", me targe AA 675 GU, mjeti; Autobus, Isuzu, me targe; AA921LC, mjeti; AUTOBUS, ISUZU, me targe; AA 982 KB, mjeti; Autobus, Iveco Fiat me targe; LE 8863 A, AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 359 BF, mjeti; AUTOBUS, VOLKWAGEN, me targe AA 752 MR, AUTOBUS , FORD me targe AA 023 AB Lezhe Lezhe LEZHE AUTOBUS TEMSA me targe AA 259 PU, mjeti; AUTOBUS, FIAT, me targe; AA 753 MR, Mjeti; AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 033 KA Lezhe Lezhe LEZHE Autobus tip Troegmoeler, ngjyre verdhe + zeze, LE 7755 A, mjeti; AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 729 GL, Autobus, Scania, KCHX, LE 8514 A, mjeti; AUTOBUS, IVECO FIAT, me targe; MR 2585 A Lezhe Lezhe LEZHE AUTOBUS , MERCEDES BENZ me targe AA 597 OT, mjeti; AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 561 FU, mjeti; AUTOVETURE , FORD, me targe; AA 243 MO,
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.1 - Transport rrugor ndërkombëtar i udhëtarëve
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LEZHE Ura e Re

Adresa:
Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga” Papa Gjon Pali II-te”, Lezhe Lezhe LEZHE Stacioni Autobuzave, poshte Telekomit te Lezhes, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni i autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, poshte Telekomit, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te”, Kioske metalike tek rrotondoja e Stacionit te Autobusave. Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, mjeti; Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja "Beselidhja", Lezhe Lezhe LEZHE Stacioni Autobuzave, poshte Telekomit te Lezhes, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te, Pike parkimi tek rrotondoja, Lezhe Lezhe LEZHE Stacioni Autobuzave, poshte Telekomit te Lezhe. Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Ndertese 1- Kateshe, km 3, ne Autostraden Lezhe- Tirane Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, poshte Telekomit, Lezhe Lezhe LEZHE Stacioni Autobuzave, poshte Telekomit te Lezhes. Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, 3 Rruga “Papa Gjon Pali II-te, Pike parkimi tek rrotondoja, Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Qender, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike parkimi ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13, mjeti; Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te, Pike parkimi tek rrotondoja. Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, , Rruga Kryesore, pike parkimi ne zonen kadastrale Nr.1986, Numri I Pasurise 8, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, poshte Telekomit, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Qender, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike parkimi ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te, Pike parkimi tek rrotondoja, Lezhe Shenkoll SHENKOLL Lagjja Qender, Rruga Kryesore, pike parkingu ne zonen kadastrale nr.3351, numri I pasurise 31/26 Lezhe Lezhe LEZHE Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te”, Pike parkimi tek rrotondoja, Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Qender, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike parkimi ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga “Gjergj Fishta”, Stacioni I Autobusave poshte Telekomit Lezhe, Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Barbulloje, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike karburanti ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13

Telefoni:
0685537255 0682037255

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 252 609,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 365 018,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 724 818,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 324 601,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 675 043,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:112 227 948,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:120 737 790,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 94 298 333,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016