Skip to content

A-K-O 

JSON

NIPT: K46607513C
Administrator: Roland Dano
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve ushqimore.
Emërtime të tjera Tregtare: ROLAND DANO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.10.1992
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Delvinë Fshati Delvinë , Lagjia Sinan Ballaci

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare