Skip to content

Diamant Plus
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K81309058M
Administrator: Odise Allajbej
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport , tregeti me shumice dhe pakice te materialeve, pajisjeve dhe aparaturave dentare etj.Investime dhe sherbime ne fushen e Mjekesise dhe shendetit, ngritja dhe menaxhimi i depove dentare, laboratoreve,klinikave dentare,fakulteteve dentare. Importimi dhe eksportimi i materialeve dhe aksesoreve dentare dhe mjekesore.Montimi dhe riparimi i aparaturave dhe pajisjeve mjekesore si dhe kasesoreve te tyre.Te marre pjese ne tendera qe kane lidhje me objektin e shoqerise, Shitblerja,dhenia apo marrja me qera te objekteve,aseteve, produkteve dhe mallrave qofshin keto te luajtshe apo te paluajtshme. Investime ne fushen e konfeksioneve dhe tekstileve. Turizem. Hapja e agjensive dhe filialeve te shoqerise.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.01.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Sami Frasheri, Pallati i Aviacionit te Vjeter, Shk.1, Kati 1, Ap.2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 710 852,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 10 535 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 828 932,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -758 445,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 702 798,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:87 822 465,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:98 459 375,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 68 335 431,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016