Skip to content

ALPOWER Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-12-01 13:16:50
JSON

NIPT: L02005012R
Administrator: Aleksander Naçi
Objekti i Veprimtarisë: Kryerjen e veprimtarive studimore, projektuese e zbatuese në fushën e :ndërtimeve hidroteknike si hidrocentraleve, termocentraleve, nënstacioneve elektrike. impianteve të erës, të biomasës etj;ndërtimeve të stacioneve të pompimit. ujesjellsa, mbrojtjet lumore nga gërryerjet etj;Rruge nacionale e rurale, objekte civile dhe industriale të te gjitha llojeve, përfshirë edhe tunele, galeri. diga etj. Operimi, shitja e energjisë elektrike klientëve dhe blerja e energjisë nga operatore të ndryshëm private apo shtetërore brenda dhe jashtë vendit. Transmetimi i energjisë elektrike në sistemin e tensionit të larte, funksion i cili përfshin transmetimin e interkonjeksionin ndërkombëtar. Përdorimi i sistemit të linjave, strukturave mbështetëse dhe pajisjesh transformuese e kontrolluese për transmetimin e energjisë elektrike. Operatori i sistemit të transmetimit për të kryer aktivitetin e transmetimit të energjisë elektrike dhe të dispeçerimit (axhustim ose rregullimi i prodhimit) të energjisë elektrike sipas kërkesave tc konsumit në nivel kombëtar. Shpërndarjen, transportin e energjisë elektrike në sistemet shpërndarëse të tensionit të mesëm dhe të ulet duke pasur parasysh shpërndarjen deri tek konsumatori i fundit.
Emërtime të tjera Tregtare: ALPOWER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.07.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, Nr.2, kati 4.

Telefoni:
355 2 280 115

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -311 314,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -442 204,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -332 587,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 765 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 883 422,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -3 225 585,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -1 791 415,00