Skip to content

Spitali i Kafsheve te Vogla-PETLIFE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-08-01 08:16:58
JSON

NIPT: L11401014B
Administrator: Heshtem Graçi
Objekti i Veprimtarisë: Hapje e Spitaleve Veterinare per kafshe te vogla,hapje e laburatoreve Mikro-Biologjik per kafshe te vogla,hapje e hoteleve dhe berberive per kafshe.Import ushqimi per kafshe,prodhim dhe tregtim ushqimi per kafshe,tregtim paisjesh dhe aksesoresh per kafshe.Import dhe tregtim ilaçesh per kafshe dhe kafshesh.Trajnim per rritje dhe stervitje per qente.Varrim dhe krematorium per kafshet.Organizimi i ekspozitave,konkurseve,seminareve per ushqyerjen dhe shendetin e kafsheve etj.Bashkpunim me klinika veterinare dhe veteriner. Djagnostifikimi i kafsheve.
Emërtime të tjera Tregtare: Spitali i Kafsheve te Vogla-PETLIFE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.01.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri, Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 075 535,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.2.C - Klinika veterinare
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Enriko Telini,Ish Kombinati i Tekstileve.

Adresa Email:
petlivehospital@yahoo.com

Telefoni:
0682099789/ 042352313

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.08.2020
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje kuotash 10.04.2012
Vendim i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit 13.04.2012
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -510 128,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -486 176,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -1 182 756,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -1 658 166,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -4 154 091,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -3 782 964,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 228 536,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 833 084,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 294 572,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 575 210,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015

Punuar Nga : A.Lala