Skip to content

TIRANA BREW HOUSE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: L11516013C
Administrator: Mirton Lika
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim te birres dhe nenprodukteve te saj.Veprimtari ne fushen e restoranteve dhe bareve.Importeksport me shumice dhe pakice te produkteve bujqesore
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.03.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit,Sky Toëer,nr 142,Tirane 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -12 987 129,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -100 020 762,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -12 234 449,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -8 675 244,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -6 801 700,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:29 142 993,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 753 949,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 31 133 488,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016