Skip to content

GUVEN HASTANESI A. S.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-07-28 15:00:29
JSON

NIPT: L22404017U
Administrator: Mehmet Fatih Somuncu, Adriatik Derjaj
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne fushen e mjeksise.
Emërtime të tjera Tregtare: SPITALI GUVEN
Forma ligjore: Zyrë përfaqësimi
Viti i Themelimit: 04.12.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 153 200 000,00
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: GUVEN HASTANESI A.S., një shoqëri një shoqëri që funksionon sipas legjislacionit të Turqisë, e regjistruar më 13.03.1991, me numër tregtar 81723, me numër regjistri të Dhomës së Tregtisë 59/416, me adresë në Paris CAD 58 KAVAKLIDERE ÇANKAYA ANKARA, e përfaqësuar nga Nuket Kuçukel Ezberci (Sipas Dokumentit të Dhomës së Tregtisë Ankara, datë 15.10.2012, të dorëzuar në QKB)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: * Kapitali i shoqërisë së huaj është 10.000.000 TRY (lira turke) dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 28.07.2020 (1 euro= 15.32 ALL).
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Bajram Curri, Europian Trade Center, Nr. 49

Telefoni:
0692108832

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 28.07.2020
Akti i themelimit
Te dhenat e shoqerise se huaj 15.10.2012
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala