Skip to content

"ESENRE"Sh.p.k.

JSON

NIPT: L38717301B
Administrator: Musa Asllanaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim buke dhe produkte të tjera nga përpunimi i miellit, prodhim dhe tregtim produkte nga përpunimi i drithërave, transport mallrash dhe udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit: Agjenci transporti: Punime gërmimi, Eksport-import, bufe restorant, ndërtim dhe rikonstruksione të objekteve të tjera të të gjitha llojeve, tregtim të materialeve të ndërtimit, tregtim karburante, tregtim bime medicinale dhe produkte të tjera pyjore, tregti artikuj të ndryshëm me shumicë dhe pakicë, mbarështim në pyje, mbarështim i florës she investime në pyje, sistemime malore
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.01.2013
Rrethi: Pukë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pukë Njësia tregtare ne katin e pare te ndërtesës pranë Kopshtit te Fëmijëve te qytetit Pukë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014