Skip to content

TE ELECTRONICS

JSON

NIPT: L41307020G
Administrator: Besmir Këllezi
Objekti i Veprimtarisë: Shitblerje me shumicë e pakicë e fotokopjeve, printerëve, kompjuterëve, makina shkrimi të çfarëdo lloji, kondicionerë, elektro - shtëpiake, etj. të këtij lloji si dhe pjesëve të tyre të këmbimit, montimi dhe prodhimi i elementeve e pajisjeve të ndryshme elektrike, elektromekanike, elektro - shtëpiake, etj. të këtij lloji. Import - eksport i mallrave të ndryshme industriale e artikujve te ndryshëm në përgjithësi, e veçanërisht elemente të ndryshëm e pajisje elektrike, mekanike, elektronikë, etj. Po ashtu edhe ato ushqimore, përfshirë pije freskuese e alkoolike e çdo artikull tjetër të lejuar nga legjislacioni shqiptar, lëndë të para për industrinë në përgjithësi. Tregtimi i artikujve të ndryshëm industriale e ushqimore të sipërpërmendur me shumicë e pakicë, të porcelaneve etj. Pjesëmarrja në gara e tenderë, në sipërmarrje vetë ose me shoqëri të tjera, krijimi i shoqërive te përbashkëta. Shërbime të ndryshme lidhur me pajisje elektrike, elektronikë, mekanike, riparim/servile e mirëmbajtja e tyre, kryerja e fotokopjimeve, shtypshkrimeve, shërbime në pajisje e aparatura të fotokopjimeve, shtypshkrimeve, shërbime në pajisje e aparatura te fotokopjimit e atyre llogaritëse, kondicionerë etj. Riparimi i tyre. Blerje, shitje, marrje e dhënie me qira e huapërdorje të pajisjeve të ndryshme elektrike, mekanike, elektronikë apo kombinim i tyre si fotokopje, kompjuterë, pajisje shtypshkrimi, etj. pasurive të paluajtshme e çdo pasurie tjetër në përputhje me dispozitat ligjore e nënligjore në fuqi. Hapja e linjave të reja të prodhimit
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.04.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Pjeter Bogdani",Pallati 39/1,dyqani 8

Adresa:
Tiranë Njesia Nr. 5, Rruga Pjeter Bogdani, Pallati 39/1, Kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 165 879,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 539 278,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:39 571 856,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 27 855 467,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015