Skip to content

INFOTEAM

JSON

NIPT: L42416503E
Administrator: Saimir Gjerazi
Objekti i Veprimtarisë: Përfaqësimi i shoqërisë mëmë në të gjithë institucionet publike shtetërore shqiptare dhe bankat. Promovim i veprimtarisë dhe objektit së shoqërisë mëmë në Shqipëri
Emërtime të tjera Tregtare: INFOTEAM
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 10.12.2014
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 8, Rruga Aleksandër Goga, Pallati 629, Ap.17, Kati i tretë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 958 486,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -250 938,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 707 783,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 49 889 584,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015