Skip to content

AGRO PARTNER

JSON

NIPT: L44109402T
Administrator: Artur Hajdari
Objekti i Veprimtarisë: Mikrokredidhënia në të gjitha format dhe shërbime këshilluese për veprimtarinë e kredi dhënies
Emërtime të tjera Tregtare: AGRO PARTNER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.05.2014
Rrethi: FIER
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 25 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Licencë "Për subjekt financiar jo-bankë" -
Nr. 33 -
Dt: 26.06.2015 -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LUSHNJE Lagja Loni Dhamo, rruga Uan Kondakçiu, godina nr 56.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 230 522,00