Skip to content

Magnific
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61801027D
Administrator: Emona Begolli
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime estetike dhe shplodhese në qendër (sallon) bukurie, SPA, trajtime estetike dhe dermatologjike, tregtim artikujsh kozmetike dhe veprimtari të tjera në fushën e estetikës dhe rekreacionit, si edhe import-eksport të produkteve estetike, kozmetike dhe parfumeri. në përputhje me legjisLaçionin shqiptar, në mënyrë që të arrihet qëllimi i sipërpërmendur, Shoqëria mund: të kryejë çdo transaksion në lidhje me pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe çdo aktivitet tregtar, financiar, dhënie-marrje me qira, të vendose pengje dhe barrë hipotekare; aktivitete këto të konsideruara si të dobishme apo të nevojshme për të arritur qëllimet e Shoqërisë dhe që nuk tejkalojnë në mase aktivitetet kryesore, të cituara me sipër; të blejë në mënyrë direkte apo indirekte, aksione të shoqërive të tjera që kanë një objekt të përafërt me atë të Shoqërisë, në Shqipëri ose jashtë shtetit; të kryejë aktivitete publikimi dhe reklamimi; të kryejë çdo aktivitet tjetër që mund të konsiderohet i dobishëm ose i domosdoshëm për të arritur qëllimin e aktivitetit të saj. Shoqëria kryen çdo lloj aktiviteti që bej pjesë në objektin e saj, që lidhet me të dhe që e mbështët atë. Shoqëria zbaton të gjitha ligjet dhe aktet nënligjore të duhura. Ajo zbaton 2 standardet me të larta të etikës. Kurse të formimit profesional.
Emërtime të tjera Tregtare: Magnific
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 31.05.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.B - Formim profesional
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Administrative nr.2, Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Rogner Hotel Europapark

Adresa:
Tiranë Tiranë Tiranë Rruga Budi, ndërtesa 19, Dyqani nr 4

Telefoni:
672000800

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare