Skip to content

DAD Construction
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-19 07:24:27
JSON

NIPT: L61802021G
Administrator: Besnik Dervishi
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime të objekteve civile, industriale dhe infrastrukture në përgjithësi. Veprimtari të ngjashme dhe të nevojshme për përmbushjen e objektit si me sipër.
Emërtime të tjera Tregtare: DAD Construction
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.05.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 10.05.2018, me vendim te ortakut te vetem, u miratua pezullimi i perkohshem i veprimtarise se shoqerise deri ne nje vendim te ndryshem. Statusi kaloi nga “Aktiv” ne “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga "Abdyl Frasheri", nr. 31

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.10.2020
Statuti i shoqerise
Vendim i administratorit per pezullimin e shoqerise 10.05.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -120 552,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -326 760,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -178 551,00
Punuar Nga : A.Lala