Skip to content

STUDIO AGOVI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-12-21 13:04:38
JSON

NIPT: L61922011K
Administrator: Larisa Agovi
Objekti i Veprimtarisë: Projektim interieri dhe eksterieri te ndertesave, bar-eve, restoranteve, apartamenteve dhe vilave, dyqaneve te kategorive te ndryshme; projektime te ndertimeve civile, industriale, rezidenciale, turistike, etj.; ndjekje punimesh ndertimore ne kantier; dezajn dhe konceptim i mobiljeve per.banesa, dyqane, zyra etj.; dezajn, prodhim dhe tregtim mobiljesh dhe produktesh te tjera interieri dhe eksterieri; konsulence arkitekonike, ligjore, inxhinierike dhe menaxheriale si dhe cdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te Shoqerise e qe nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: LAAGO Architects
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.07.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi "Zhan D'Ark", Hyrja 2, Apartament 40, ZK 8250, nr.pasurie 5/647

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.12.2020
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala