Skip to content

MESDHEU EDUCATION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62228009J
Administrator: Lion Mici
Objekti i Veprimtarisë: Zotërimi, shit-blerja dhe administrimi i pasurive të paluajtshme. Ofrimi i shërbimeve të arsimit të lartë në fushën e arsimit, kërkim shkencor, si pjesë e ofrimit të shërbimeve të arsimit të lartë, si dhe veprimtari krijuese dhe profesionale në ketë fushë në përputhje me aktet ligjore dhe nënligjore të përcaktuara nga legjisLaçion shqiptar përkatës në fuqi. Shitblerje artikujsh shkollore, në mënyrë të veçantë libra shkollore. Kryerja e veprimtarisë së marketingut në përgjithësi si dhe në lidhje me objektin e sipërcituar Përveç kësaj në përputhje me legjisLaçionin shqiptar, shoqëria mund të kryejë çdo aktivitet që lidhet direkt ose indirekt, që është rezultat ose lidhet me objektivin e mësipërm. Për arritjen e qëllimit të mësipërm, shoqëria mund të kryejë çdo transaksion lidhur me pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme, dhe çdo aktivitet tjetër tregtar, financiar, qiraje ose hipoteke që mund të konsiderohet i vlefshëm ose i nevojshëm në mënyrë që të ushtrohet objekti i shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: MESDHEU EDUCATION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 24.10.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 7, bulevardi Gjergj Fishta, godina nr 52

Telefoni:
42274521

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare