Skip to content

Egeu Stone
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-12-28 14:07:42
JSON

NIPT: L63916002I
Administrator: Gazim Bregu
Objekti i Veprimtarisë: Nxjerrja, përpunimi, tregtimi i gurëve dekorative, materialeve inerte etj. Ndërtime civile, industrial, turistike, bujqësore, ujësjellsa, kanalizime, kanale impiante vaditjeje, punime karpentierë, druri, instalim material druri-metalike, plastike-xhami, shtrime rrugësh, ndërtime urash, kanale kulluese, vepra në fushën e telekomunikacionit, punime bojatisjeje-hidroizolimi-akustike, kundër zjarrit, pastrim I sipërfaqes urbane, kryerja e punimeve në shërbesa funerale. Rikonstruksione në godina guri, tulle, beta, suvatime, hidraulike, elektrike, lyerje, mobilime, izolime, tubacione, çati, dyer dritare, pastrime me ujë, rregullim ambienti.
Emërtime të tjera Tregtare: Egeu Stone
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Mezes, Rruga Pavaresia, zona kadastrale 2679, nr i pasurise 124/2 dhe 124/126

Adresa:
1) Vlore, Himare, DHERMI, Rruga " Allonja ", zona kadastrale 1481.
2) Tirane, Rrogozhine, zona kadastrale 3234, reabilitim i kanaleve kulluese sekondar ne te gjithe Rrogozhinen
3) Korce, Rruga 1 Maji, Lagjja 18, Objekti 54.
4) Tirane, Farke, Njesia Administrative Farke, Rolling Hills, Zona Kadastrale Nr.2529, Nr. i pasurise 621/68, Lunder.
5) Vlore, Himare, PALASE Zona Kadastrale 2863, Nr.Pasurie 200/237

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 28.12.2020
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 17 197 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 631 343,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 520 380,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 574 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:103 081 130,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:144 735 027,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:115 774 720,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 666 374,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala