Skip to content

INSIG SH.A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L71325019D
Administrator: Erald Hysa
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimin e veprimtarisë së sigurimit dhe risigurimit, nëpërmjet përgatitjes, ofrimit, nënshkrimit dhe zbatimit të kontratave të sigurimit "Jo-Jete", sipas termave dhe klasave të përcaktuara në Ligjin Nr.52/2014 "Për veprimtarinë e sigurimit dhe risigurimit", akteve të tjera normative dhe për të cilat është e licencuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: INSIG SH.A
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 23.12.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 650 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 083
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Thanas Xhillari, Rexhep Meidani, Vasil Pilo
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr 7, rruga e Kavajes, nr 116

Adresa:
SHKODER Zona Industriale, Ngjitur me Drejtorine Rajonale të Rregjistrimit të Automjeteve. TIRANE Zyre në Bulevardin Gjergj Fishta, prane Kontrollit Teknik të Automjeteve Durrës Rruga Tregtare, Lagjia Nr. 1, Zona Kadastrale 8512, Numer Pasurie 24/192 TIRANE Rruga Bulevardi "Zhan D'ark", Zona Kadestrale 8250, Pasuria Nr. 5/647+1-N7 ELBASAN Lagjia Beqir Dardha, Pallati 41 Korce Bilisht BILISHT Lagjja nr 1, rruga Superstrada e Devollit, objekti nr 156 Tirane Kavaje KAVAJE Rruga Josif Bundo, Nr.l, Pallati 60 hyrjesh Tirane Kavaje KAVAJE Sheshi Kryesor, perball xhamise TIRANE Njesia bashkiake nr 6, rruga Teodor Keko, zona kadastrale 3866, kati i pare, pasurria Nr. 305/230 Vlore Sarande SARANDE Lagjia Nr. 1, Perballe Telekomit Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Rruga Nacionale Pallatet e Insigut VLORE Sheshi Avni Rustemi, Lagjja Hajro Cakerri, Pallati Kompleksi Brokaj, Kati 1 Vlore Sarande SARANDE Rruga Mitat Hoxha, Port, Sarande Diber Peshkopi PESHKOPI Lagjja "Treg-PAM", Rruga "Ismail Feta", Ambjent zyre në katin e pare, Zone kadastrale Nr.2932, Numer Pasurie 8/5266 Korce, POGRADEC Rruga Reshit Collaku, Godina 49, hyrja 2, apartamenti 3, zona kadastrale 8581 Korce, POGRADEC Lagjja Nr.l, Rruga Industriale, Nr.pasurie 14/452, zona kadastrale 8581 TIRANE Rruga Don Bosko, Zona Kadastrale Nr. 8330, Numer Pasurie 8/15-N-3 TIRANE Rruga Komuna e Parisit, Pallatet Lura, Kati I Tirane Preze PREZE Fushe Preze, prane fushes se kolaudimit TIRANE Njesia bashkiake nr 5, bulevardi Bajram Curri, pallatet Agimi, shk 7, kati 2, ap 1/A Kukes Kukes KUKES Lagja "2", Godina Ish Gjykates, në Zonen Kadastrale 2315, Pasuria Nr. 27/64-N1 SHKODER Lagjja Vasil Shanto, Bulevardi Skenderbeu, Pallati Nr. 115, Zona Kadastrale 8593, pasuria Nr. 4/166-N 5,2 Korce Erseke ERSEKE Qender Erseke, Sheshi "Rilindja", Zona Kadastrale 1594, Numri i Pasurise 7/53-N18 Vlore Finiq VRION Fshati Vrion, Godine 1-kateshe, Zona 4 Kadastrale 3832, Pasuria Nr.2906, Zyra Nr.2. VLORE Lagjja Kushtrimi, Rruga 100 Vjetori I Pavaresise, prane Drejtorise Rajonale të Sherbimit të transportit rrugor, objekti Nr. 2 Tirane, KAMEZ Bulevardi Blu, perballe shkolles Ibrahim Rugova TIRANE Njesia Bashkiake Nr.4, Rruga e Dibres, vila perballe Xhamise Xhura Korce, POGRADEC Bulevardi, Reshit Collaku, perball Turizmit Durrës Lagjja 14, Rruga Bajram Tusha, Godine 1 Kateshe, Zona Kadastrale 8516, Nr.4 Durrës Lagjja 1, terminali i Trageteve, Porti Durrës, Pranë Zonës Operacione Sheshi Eksport Tirane Kashar KASHAR Autostrada Tirane Durrës Km 1, Ndertese private, Zona Kadastrale Nr2105, Nr pasurie 1188/19, kati I pare VLORE Lagjja 29 Nentori, Rruga Sadik Zotaj, pallati 517, kati i pare Berat Ura Vajgurore URA VAJGURORE Lagjia 4 Shtatori Korce, POGRADEC Rruga Kajo Karafili, Pallati prane Ish Deges Ushtarake, kati 1. Berat Berat BERAT Lagjia Kushtrim, Zona Kadestrale 8503, Nr.Pasurie 7/80 TIRANE Njesia Bashkiake Nr.4, Rruga e Dibres, Pallati 486/2, Ap.2 KORCE Lagjja 10, Rruga Rilindasit, perballe pikes se Kolaudimit TIRANE Njesia Bashkiake Nr.7, Rruga Artan Lenja ish Fusha e aviacionit, Pallati nr. 9, kati i pare. Elbasan Gramsh GRAMSH Lagjja Sport, Kompleksi Selamiu, kati pare, prane Tregut fruta-perime Elbasan, PEQIN Lagjia Xhami, të kryqezimi trenit, kati i pare TIRANE Rruga Nikolla Tupe, P4, Shkalla 1 Apartamenti 3 Fier Ballsh BALLSH Lagjja 5 Maji, prane kryqezimit Lezhë, LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga Kosova, Pallati 134 KORCE Lagjja 7, 28 Nentori Prane Drejtorise se Tatim Taksave Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja 18 Tetori, Rruga Vath Korreshi, perballe ish parkut të mallrave Durrës Lagjja 3, Rruga Grigor Durrsaku, Pallati Nr.462, Ndertese 5 kateshe, kati i pare Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja 18 Tetori, Rruga Vath 5 Korreshi, godine 1 kateshe me Nr.pasurie 14/58, zona kadastrale Nr.8572 FIER Lagjia 1 Maj, Prane Kontrollit Teknik Auto TIRANE Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Laprake TIRANE Njesia Bashkiake Nr 2, Vilat Gjermane, Rr Vellezerit Kondi, Ndertesa 2 Kateshe, Nr2 Korce Bilisht BILISHT Dogana Kapshtice ELBASAN Lagjja 5 Maj, Rruga Kasem Sejdini, Zona kadastrale 8525, Nr.Pasurie 30/50 Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Clirimi, rruga prane Gjykates se Rrethit Berat Berat BERAT Lagjia 30 Vjetori,Pallati i Pyjores, Kati 1 TIRANE Njesia Bashkiake Nr.7, Rruga e Kavajes, Nr.116 Tirane Rrogozhine RROGOZHINE Qender, perballe BKT-se SHKODER Kioske prane Pikes Kufitare Muriqan Korce Maliq MALIQ Rruga "1 Maji", Pallati Nr.l, Zona Kadastrale 2573, Pasuria Nr. 1/38+2-2 Tirane Gose GOSE Gose - Bukurie Shehu Lezhe Lac LAC Bulevardi Kryesor, prane' western union Tirane Paskuqan PASKUQAN Rruga Demokracia Nr 185, Paskuqan 1 Korce Bilisht BILISHT Rruga Nacionale Bilisht-Kapshtice, Km 9, brenda objektit Doganes Kapshtice TIRANE Don Bosko, Kulla nr 6, Dyqani nr 4 kati 1 FIER Lagjja "16 Prilli", Rruga "Vasil Pecuke", Banese Private Nr.33/2. VLORE Lagjja Pavaresia, Rruga Sadik Zotaj, prane Hotel Rossi Lezhe Lac LAC Lagjja nr 4, Rruga e Kishes, Banese private 1 kateshe, zona kadastrale 2364, Pasuria Nr. 4/237-N1 Korce, POGRADEC Rruga e Korçes, Lagjja nr 1, objekti me numer pasurie 10/613, zona kadastrale 8581 Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Zona Industriale, Parku i Automjeteve, godine 1-kateshe, objekti Nr.24/95, ZK.8543 Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Xhevdet Nepravishta, Kthesa e Spitalit Berat Kucove KUCOVE Lagja Tafil Skendo SHKODER Zona industriale, rruga Levizja e Postribes, godine 2-kateshe, kati 1-re, nr pasurie 31 zona kadastrale 8592 6 FIER Lagjia "29 Nentori", perball Farmaci 1, ngjitur me posten shqiptare TIRANE Njesia Bashkiake Nr.8, Rruga e Barrikadave Nr.2/1 TIRANE Njesia bashkiake nr 4, rruga 5 Maji, truall me nr pasurie 9/834, zona kadastrale 8120, perball shkolles Tirana jone VLORE Rruga Sadik Zotaj, Pallati 458 SHKODER Lagjja Vojo Kushi, Rruga Qemal Dracini, Ndertese Nr. 85, Kati i pare, Zona Kadastrale 8592, pasuria Nr. 1/508

Faqja Web:
www.insig.com.a

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013