Skip to content

PBC SH.P.K.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 15:44:40
JSON

NIPT: L72217001G
Administrator: Bashkim Selmani
Objekti i Veprimtarisë: Publikimi i softuereve të tjerë. Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre. Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve. Tregtia me pakicë e kompjuterëve, njësive periferike dhe softuerëve, në dyqane të specializuara. Tregtia me pakicë e pajisjeve të telekomunikimit në dyqane të specializuara. Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave. Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve. Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara. Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara. Aktivitete të telekomunikimit pa tela (ëireless). Aktivitetet e tjera të telekomunikimit. Aktivitetet e programimit kompjuterik. Aktivitetet e këshillimeve kompjuterike. Aktivitete të menaxhimit të instalimeve kompjuterike. Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike. Përpunimi i të dhënave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to, web portalet. Aktivitetet e telekomunikimit kabllor. Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë dhe pajisjeve të zyrave (përfshirë kompjuterët). Aktivitetet e kombinuara shërbyese të administrimit të zyrave. Fotokopjimi, përgatitja e dokumenteve dhe aktivitetet e tjera të specializuara mbështetëse për zyrat. Aktivitetet e tjera shërbyese në mbështetje të bizneseve p.kt. Riparimi i pajisjeve të komunikimit. Riparimi i kompjuterëve dhe pajisjeve periferike. Aktivitetet e tjera p.kt. Riparimi i pajisjeve elektronike të konsumit. Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë, pajisjeve dhe artikujve të tjerë të luajtshëm p.kt. Riparimi i pajisjeve elektronike dhe optike. Shërbimet e tjera të informacionit p.kt. Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik. Shërbimet e sigurisë me ndihmën e sistemeve të sigurisë. Prodhimi i kompjuterëve dhe pajisjeve periferike. Tregtia me shumicë jo e specializuar. Riparimi i pajisjeve elektrike. Tregtia me pakicë me porosi nga shtëpia nëpërmjet postës ose internetit. Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim. Kërkime dhe zhvillime të tjera eksperimentale në shkencat natyrore dhe inxhinieri. Instalime elektrike. Kërkimi dhe zhvillimi eksperimental në shkencat shoqërore dhe humane, Arsimi tjetër p.kt. Riparimi i artikujve personalë dhe shtëpiakë p.kt. Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara. Tregtia me pakicë e pajisjeve audio dhe video në dyqane të specalizuara.
Emërtime të tjera Tregtare: PBC SH.P.K.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 17.10.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Kosovë
Kapitali Themeltar(Lekë): 238 792 919,00
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 1958764 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rr."Brigada e VIII", PallatiTechnoproject, Shkalla e Parë, Kati i tetë, Ap.32

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.01.2019)
Certifikate regjistrimi e P.B.C shpk
Statuti I shoqerise P.B.C shpk
Vendimi per hapjen e deges ne Shqiperi
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala