Skip to content

Lazimi Consulting
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-26 11:06:23
JSON

NIPT: L81312009B
Administrator: Redvin Marku
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i shërbimeve ligjore dhe financiare për subjekte të ndryshme, persona fizikë dhe juridikë vendas dhe të huaj, studime dhe analiza ekonomike dhe financiare etj. Gjithashtu shoqëria mund të kryejë cdo aktivitet tjetër i cili nuk është i ndaluar nga ligji i zbatueshëm në Republikën e Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Lazimi Consulting
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 01.09.2018, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.8, Rruga "Bardhok Biba", Galeria 17 Nëntori, Kati i 2

Telefoni:
0684069495

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 12.02.2018
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani