Skip to content

Delia Network Software Technology Development
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-26 11:36:23
JSON

NIPT: L81312501N
Administrator: XI WANG(likuidator)
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i shërbimeve të internetit dhe i rrjeteve kompjuterike, përfshirë ndërtimin e programeve të ndryshme , riparim edhe asistancë teknike në fushën e teknologjisë dhe informacionit. Ofrimi i shërbimeve në zhvillimin e lojërave kompjuterike dhe dhe operacioneve kompjuterike në funksion të aktivitetit tregtar të shoqërisë. Ofrimi i shërbimeve në marketing dhe tregtinë kompjuterike online, përfshirë programe të pagesave dhe transfertave bankare. Ngritja e dyqaneve me artikuj dhe shërbime të teknologjisë dhe informacionit dhe kryerja e veprimaterisë së import-eksportit per keto material dhe paisje etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Delia Network Software Technology Development
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kinë; Holandë
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 25.04.2019, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në Shoqëri në Likuidim e Sipër.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagja Nr.1, Rruga" Taulantia" pallat i ndërtuar nga shoqëria” Teuta Konstruksion” shpk , hyrja 1 ap. 20.

Telefoni:
0692265161

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani