Skip to content

G&R
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 15:39:03
JSON

NIPT: M01324011U
Administrator: Gazmendi Aliaj
Objekti i Veprimtarisë: Bar, kafe, restorant, hoteleri, turizëm. Tregeti me pakicë dhe shumicë, import - eksport të pijeve, artikujve ushqimore dhe artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve. Transporte të ndryshme. Dhënie ambjentesh me qira. Agjensi turistike dhe imobiliare. Shërbime të ndryshme dhe çdo aktivitet ndihmës në përputhje me legjislacionin shqiptar i cili i shërben aktivitetit të saj.
Emërtime të tjera Tregtare: G&R
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.2, Sheshi Italia, Godina Air Albania Stadium, njësia C.3, Kati 0. (Përballe hyrjes së Hotel MAK Albania).

Adresa Email:
aliajg76@gmail.com

Telefoni:
0692077700

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani