Skip to content

HIDRO-SOLAR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 14:49:11
JSON

NIPT: M01324014V
Administrator: Dritan Prençi
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e projektimit te sistemeve të ngrohje- ftohjes - hidraulike -panele diellore për ujë samtar dhe për sistemet e integruara, panele fotovoltaike, kamera sigurie si dhe në fushën import -eksport të këtyre pajisjeve. Instalime dhe parim -mirëmbajtje të sistemeve ngrohje-ftohje, hidraulike, ujësjellës-kanalizime, hotelerie, elektrike, kamera sigurie, sisteme antizjarri, ashensor, punime ndërtimore të ndryshme. Në fushën e aktivitetit tregtar me shumicë dhe pakicë, import-eksport i artikujve të ndryshëm industrial, pajisje hotelerie, kamera sigurie, materialeve elektrike, materialeve hidraulike, materialeve për ujësjellës-kanalizime, materialeve për sisteme antizjarri, materialeve ndërtimore, hidrosanitare, pajisjeve elektro - shtëpiake, ashensorë, pompa uji të ndryshme dhe materialeve hidroizoluese, si dhe të aksesorëve teë tyre. Projektim dhe zbatim të punimeve të ndërtimit të pishinave, godina banimi, industriale, bujqësore. Eksport-import dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të materialeve dhe të pajisjveve të ndërtimit të pishinave dhe të pishinave. Në fushën e tregtimit të automjeteve të përdorura dhe të reja si dhe të pjesëve të tyre të këmbimit, si dhe cdo aktivitet tjeter të lejuar me ligj. Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit për vete dhe të tretë.
Emërtime të tjera Tregtare: HIDRO-SOLAR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 900 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Durrësit, Objekt, Hyrja 3, Zona Kadastrale 8210, Pasurite Nr. 1/221-N3, 1/221-N10, 1/221-N8

Adresa Email:
hidro-solar@hotmail.com

Telefoni:
0684801357

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani