Skip to content

Fafa Konstruksion
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 14:06:38
JSON

NIPT: M01324019P
Administrator: Ali Çerenishti
Objekti i Veprimtarisë: Investime, pjesmarrje në fushën industriale, duke përfshirë të gjitha operacionet komerciale, ndërtimore, industriale së bashku me shërbimet përkatese që konsistojne në investimin, sipërmarrjen, realizimin, blerjen, shëndërrimin, kompesimin, importimin, eksportimin, ruajtjen, ndërtimin, restaurimin, montimin e produkteve, materialeve, shërbimeve përkatëse specifike në konceptimin, krijimin, realizimin, tregtimin e mallrave të ndryshme me shumicë dhe pakicë, veprimtari në fushën e shit - blerjes si dhe të gjithë formave të qirasë apo shfrytëzimit të pasurive të patundshme. Realizimin e kontratave marrëveshjeve, ortakërive dhe shoqërive të përbashkëta. Tregtimin, magazinimin me pakicë dhe shumicë të karburanteve, lubrifikantëve, lëndëve djegëse, të lëngshme dhe të gazta brenda dhe jashtë vendit. Kërkim, zbulim, shfrytëzim, minierash etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Fafa Konstruksion
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2020
Rrethi: Kamëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kamëz, Bulevardi Blu, zona kadastrale nr.8320, pasuria nr.1/138-ND, volumi 3, faqe 153

Adresa Email:
info@fafa.al

Telefoni:
0696094300

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani