Skip to content

rightsearch - German IT Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-30 14:23:48
JSON

NIPT: M01512007H
Administrator: Elona Zyla
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime të teknologjisë së informacionit veçanërisht zhvillimi dhe programimi i software. Integrimi, dokumentimi dhe mirëmbajtja e sistemeve software. Zbatimi i testimeve software. Zhvendosja dhe përditësimi i sistemeve ekzistuese të informacionit. Këshillim dhe mbështetje në fushën e teknologjisë së informacionit.
Emërtime të tjera Tregtare: rightsearch - German IT Solutions
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.03.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Skënderbej - Tirana, Pallati Nr. 4, Shkalla Nr. 1, Apanamenti Nr. 4/1/7, Njësia Administrative Nr. 10

Adresa Email:
kodra@diha.al

Telefoni:
0686066622

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani