Skip to content

ECEL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-22 14:28:23
JSON

NIPT: M01721014S
Administrator: Ervis Çelmeta
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, montim, mirëmbajtje, riparimi i kabinave elektrike, shitje-blerje, import-eksport i paisjeve elektrike të tensionit të mesëm dhe të ulët. Montime rrufepritësish, panele elektrike, instalime elektrike dhe kabina elektriike investime në fushën e ndërtimit,infrastrukturë, shërbime dhe teknologji. Marrje, dhënie me qira apo përdorim i pasurive të paluajshme; Konsulencë, supervizion, projektim, mirëmbajtje dhe realizim i impianteve të prodhimit të energjisë elektrike.Shoqëria ka të drejtë të ushtrojë cdo lloj aktiviteti të parashikaur nga ligji në përputhje me rregullat e dispozitat në fuqi. Shoqëria do të ushtroje aktivitetin e saj në bazë të autorizimeve dhe/ose lejeve përkatëse të lëshuara nga organet kompetente të fushës.
Emërtime të tjera Tregtare: ECEL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Bardhyl (Gogo Nushi), Pallati Nr. 18, Shkalla 5, Apartamenti 1.

Adresa Email:
ervis_celmeta@yahoo.com

Telefoni:
0682056788

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani