Skip to content

GOODMEN INVESTMENTS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-22 14:18:45
JSON

NIPT: M01721015D
Administrator: Margeljan Dervishi
Objekti i Veprimtarisë: Import- Export i automjeteve të përdorura, shitje me pakicë i automjeteve, tregtimi i pjesëve të këmbimit, automjete me porosi. Makina me qira. Shërbime për të tretët. Import-Export i mallrave të ndryshëm. Tregti, import-eksporti, me shumicë dhe pakicë; tregtim të mallrave industriale, ushqimore, blegtorale, bujqësore, veshmbathjeve, materialeve të ndërtimit, automjeteve, makinerive, pajisjeve hidro-sanitare, mobiljeve, artikujve kozmetike, lëndëve të përpunuara e të pa përpunuara, të bimëve medicinale, të lëndës drusore, plastike, dur-aluminit, tregtim me pakicë të karburanteve dhe vajrave lubrifikante; Hapjen e bar-bufeve, restoranteve, pikave të servisit, parkim automjetesh, lavazhit, mallrave, të hoteleve, fshatrave turistike, guida turistike, moteleve si dhe agjensive për shit-blerje, dhënie me qira të pasurive të tundshme dhe të patundshme, shit-blerjet e pasurive të tundshme e të patundshme, agjensive komisionere, transport të udhëtarëve e të mallrave si Brenda vendit ashtu edhe jashtë tij. Shoqëria mund të kryejë cdo aktivitet tjetër të nevojshëm apo të dobishëm për realizimin e qëllimeve të mësipërme të shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: GOODMEN INVESTMENTS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Farkë, Rruga e Jaseminave, Komuna Farkë, Rezidenca "Kodra e Diellit", Apartamenti 71 Z3

Adresa Email:
vmuca44@gmail.com

Telefoni:
0696090007

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani