Skip to content

MI & DA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-22 13:31:11
JSON

NIPT: M01721018E
Administrator: Orges Demaj
Objekti i Veprimtarisë: Shitje, blerje, dhënie me qera të automjeteve dhe siguracione automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: MI & DA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Bulevardi Bajram Curri'', pallati 1 Maj, shk.23, kati 1, ap.92

Adresa Email:
rbgroup2017@gmail.com

Telefoni:
0695570815

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani