Skip to content

MAXCHANGE2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-07-24 15:00:27
JSON

NIPT: M01910036A
Administrator: Bajram Sallaku
Objekti i Veprimtarisë: Kembime valutore. Transferim te parave ne emer dhe per llogari te institucionit financiar jo Banke. Ushtrimi i veprimtarise se ndermjetesimit ne sigurime si agjent. Ushtrimi i veprimtarise si agjent biletarie, udhetimi, turistik. Agjent i ndermjetesimit te veprimeve me pasurite e paluajteshme. Gjithashtu per te realizuar objektivat e saj shoqeria mund te ndermarre e te zhvilloje edhe cdo lloj aktiviteti tjeter te ligjshem ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe qe siguron te ardhura dhe fitime te ligjshme.
Emërtime të tjera Tregtare: MAXCHANGE2020
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.07.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 500 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr 7, Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati 23, Shk 2, Kati 1, Ap 10/2

Adresa Email:
sallaku_bajram@yahoo.com

Telefoni:
0686335594

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.07.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani