Skip to content

DIVINE BEATY SALON
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 12:56:07
JSON

NIPT: M02115008U
Administrator: Kamela Gogo; Sidorela Gega
Objekti i Veprimtarisë: Te shfrytezoje te gjithe' kapacitet e saj per krijimin, dhe menaxhimin e Sallonit te Bukurise qe do te trajtoje te gjithe llojet e sherbimeve te bukurise se trajtimit te fytyres, trupit thonjve, lekures, flokeve etj. Te ofroje sherbime te detajuara estetike profesionale me staf te specializuar. Te krijoje, bleje, financoje, investoje, te hyje ne marredhenie te ndryshme me te tretet, te kryeje sipermarrje dhe projekte, te ofroje sherbime dhe asistence te te gjitha llojeve personave fizike dhe juridike, perfshi sherbimet menaxhuese, konsulence, planifikuese, keshilluese, financiare, investuese, teknike, administrative. Shoqeria kryen cdo lloj veprimtarie te dobishme per arritjen e objektit te saj, duke perfshire edhe pjesmarrje ne kuota dhe aksione ne shoqeri dhe ndermarrje te tjera.
Emërtime të tjera Tregtare: DIVINE BEATY SALON
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.09.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rr "Frederik Shiroka"kulla nr 3, kati përdhe.

Adresa Email:
gsidorela7@gmail.com; kamela.gko@gmail.com

Telefoni:
0682196127; 0676321679

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani