Skip to content

HORIZON STUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 14:13:17
JSON

NIPT: M02115501R
Administrator: Blerim Nikshiqi
Objekti i Veprimtarisë: Studio programimi. Sherbime IT, sherbime webmarketingu, promocione, kurse programimi e trajnime profesionale te lidhura me fushen e informatikes, kurse te ghuheve te huaja, anglisht, gjermanisht, italisht, frengjisht, greqisht.Aktivitet ne fushen e marketingut dhe konsulences, marrja e ekslusivitetit kundrejt kompanive te tjera qe duan te perdonin sherbimet e shoqerise. Zhvillimi i sherbimeve te konsulences ne fushen e teknologjise se informacionit, te networkut dhe gjthckaje qe ka te beje me boten e informatikes, burses, dhe internetit; per kete qellim shoqeria mund te procedoje me ofrimin e aksesit ne internet, me ofrimin e sherbimeve te housing e hosting, intranet, extranet, community, zhvillim software dhe aplikime multimediale. Shoqeria sipas nevojave te aktivitetit ka te drejten e ushtrimit te çdo aktiviteti te ligjshem, te lejueshem per formen e shoqerise, e cila nuk ndalohet me ligj .
Emërtime të tjera Tregtare: HORIZON STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.09.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 3, Rruga "Kristaq Rama", Zona kadastrale 8514, Godina nr.2/67

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani