Skip to content

SOFTOPTECH
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-20 16:03:41
JSON

NIPT: M02319011U
Administrator: Anxhelo Nazaj; Albi Arapi
Objekti i Veprimtarisë: Dizenjim dhe zhvillim aplikacionesh mobile, Dizenjim dhe zhvillim web, Integrim dhe mirembajtje sistemesh, Arkitekture informacion, Dizajn vizual dhe bashkeveprues, Arkitekture per cloud, Migrim aplikacionesh ne cloud, Virtual CISO, Konsulence per Siguri Kibemetike, Monitorim i sigurise se rrjetit, Penetration Testing, Zgjidhje LAN dhe WAN, Sistemi i zbulimit te nderhyrjeve, Konfigurime LAN she WAN, Konfigurime Wireless, Konfigurime te sigurise ne rrjet.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.11.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar YZBERISH, Rruga.Migjeni, ND: 37, H30, AP: 19, 1050

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani