Skip to content

WWWZONE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-20 15:04:03
JSON

NIPT: M02319015G
Administrator: Erjon Tafa
Objekti i Veprimtarisë: Bar-kafe, vetsherbim, take-away, non stop 24 ore, delivery, tregetim te nargjiles dhe produkte qe lidhen me to, importeksport. Shoqeria ka te drejten te hape pika te tjera sherbime brenda dhe jashte vendit te lidhe kontrata bashkpunimi me subjekte te ndryshme sipas Legjislacionit te Republikes se Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: WWWZONE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Yzberisht,Lagjja Yzberisht, Rruga" Teodor Keko", Pallati i ri ne zonen kadastrale 3866, nr pasurie 215/135-N22, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani