Skip to content

Top Sofa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-20 14:58:02
JSON

NIPT: M02319017A
Administrator: Eriselda Xheka
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregtim me pakice dhe shumice e mobiljeve , tekstileve dhe aksesoreve per mobilje.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.11.2020
Rrethi: Vorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Autostrada Tirane- Durres, Km.14, Qendra Prestige Home, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani