Skip to content

RAMOS - 5 CONSTRUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-20 15:33:52
JSON

NIPT: M02319503N
Administrator: Eduard Hasani
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne fushen e ndertimit si ndertim dhe rikonstruksione te objekteve sociale, kulturore dhe banesa etj. Prodhim te materialeve te ndertimit.
Emërtime të tjera Tregtare: RAMOS - 5 CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.11.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rrashbull, Xhafzotaj, Objekt me nr pasurie 5/134, zona kadastrale 2574

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani