Skip to content

R & E SERVICES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 13:53:18
JSON

NIPT: M03315401T
Administrator: Marjol Çala
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice dhe shumice per materialeve elektrike, ndertimi, hidraulike, etj. Punime ne fushen elektrike, ndertimi, hidraulike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: R & E SERVICES
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.09.2020
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjia " 8 Shkurti", Rruga "Mujo Ulqinaku", godina me Nr 3/79+1-54

Adresa Email:
marioltsala@gmail.com

Telefoni:
+355692704177

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani