Skip to content

MEGA CONSTRUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-20 15:41:57
JSON

NIPT: M07319203F
Administrator: Aleks Marko
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete ne fushen e ndertimit te ndertesave civile, industriale, turistike, hoteleri e te ngjashme, punime, zbatimi dhe nenkontraktor ne ndertim dhe sherbime te tjera. Eksport - import dhe tregtim me pakice te materialeve te ndertimit, elektrike, hidraulike,hidrosanitare, ushqimore dhe industriale. Bar, restorant, piceri, sherbime hoteleri dhe turistike.
Emërtime të tjera Tregtare: MEGA CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.11.2020
Rrethi: Himarë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Himare, Dhermi,Rruga Nacionale Dhermi-Himare, Ndetesa 186, Dhermi, Bashkia Himare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani