Skip to content
Për ndërtimin e landfillit inceneratorit dhe rehabilitimin e venddepozimeve ekzistuese Tiranë dhe prodhimin e energjisë elektrike.

Integrated Energy BV SPV
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-12-13 14:45:29

NIPT: L72031013B
Administrator: Giuseppe Ciaffaglione
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi, administrimi, operimi dhe transferimi i impiantit të trajtimit të mbetjeve në Tirane dhe prodhimi i energjisë për autoritetin kontraktues, duke përfshirë financimin, ndërtimin, vënien në pune, furnizimin, transmetimin, shpërndarjen, shitjen dhe eksportin e energjisë elektrike në ketë kontrate koncesioni si dhe çdo lloj tjetër aktiviteti tregtar që lidhet dhe ushtrohet sipas kësaj kontrate, gjithashtu dhe çdo aktivitet tjetër që kontribuon në zhvillimin dhe administrimin e projektit.
Emërtime të tjera Tregtare: Integrated Energy BV SPV
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV
Viti i Themelimit: 30.08.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Konçesione dhe PPP: Po
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Dervish Hima, Hyrja Nr. 1, Apartamenti 71/1

Akte/Marrëveshje Konçesionare: Akti i themelimit
Kontratë konçesionare Nr. 6021 Rep. Nr. 2894 Kol. datë 31.06.2017
Dokumenta Financiare:
Njoftime Prokurime Publike:
Informacione Financiare


Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

Konçesionare të tjera


ELENERGJI
Elbasan
LU & CO ECO ENERGY 2011
Bulqizë
S.P.E GJADER
Tiranë
ORENJA POWER
Elbasan