Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Meçaj
Rezultate gjithsej: 1

PREMIUM FINESE

L93431803M
(Të ushtrojë aktivitetin në fushën e hoteleri turizmit, bar restorant, floktore, komplekse e palestra sportive, fusha tenisi e minifutbolli,si dhe cdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e n)

Kavajë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni