Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ardian Avdalli
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

C.A.A.

K71520008O
(Tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm, industriale, automjete etj. Shoqëria mund të kryejë dhe çdo lloj aktiviteti tjetër që nuk është i ndaluar nga ligji shqiptar dhe që ka lidhj)

Tiranë 13052183 ALL

MAT & NAT

L61824021B
(Ndërtim objektesh shumë Katësh, rezidenciale, rrugësh, rikonstruksione, punime, lyerje, punime hidraulike, elektrike, gipsi, suvatime. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve. Hapjen e zyrave imobiliare dhe i)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni