Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dritan Çelaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

RIVIERA

J66903244D
(Ndërtim civile në fushën publike dhe private, në infrastrukturë (rruge, sisteme drenazhi, vepra arti, sisteme ujësjellës - kanalizime, porte aeroporte etj.). Implementimi i projekteve energjetike (nënst)

Tiranë 5979507 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Atlantik - Shoqeri Sigurimesh

K11807008V
(Shoqëri sigurimesh)

Tiranë 131887076 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni