Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Entela Shkurtaj
Rezultate gjithsej: 2

"Mediteralia in the world"

L66606206A
(2. 1Aktivitet për formimin profesional dhe menaxherial; Aktivitetet e shërbimeve që lidhen me tëknologjinë e informacionit, telematikën dhe gjithashtu me shërbimet e formimit profesional; Ofrimi i shërb)

Vlorë ALL

ESPERANZA & PARTNERS

L96328201R
(Projektimin, zhvillimin, ndërtimin dhe administrimin e kantiereve detare. Projektimin, zhvillimin, prodhimin, ndërtimin, tregtimin, menaxhimin dhe qeradhënien e të gjitha llojeve të mjeteve detare. Projekt)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni