Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fidel Ylli
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

HOUSE OF ARTS

K21516008M
(Instalimi i qendrave social kulturore, Organizim eventesh,Shfaqje koncertesh, Studio Audiovizive, Hapje baresh, restorantesh, Piceri, Lançime artistike dhe festime ceremonish shteterore , private, Pritje zyrta)

Tiranë 5203787 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni