Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ICB Financial Group Holdings
Rezultate gjithsej: 1

BANKA NDËRKOMBETARE TREGTARE

J71329002E
(Objekti i veprimtarisë së Bankës është ushtrimi i çdo lloj veprimtarie bankare dhe financiare si dhe të veprimtarive të tjera të lidhura me këto, në përputhje me legjislacionin në fuqi dhe sipas nd)

Tiranë -106569000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni