Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lefter Sota
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

Banka Societe Generale Albania (Ish Banka Popullore)

K41424801U
(a. Pranimi i depozitave monetare ose i fondeve të tjera të riparueshme nga publiku dhe përdorimi i tyre për dhënie kredie e vendosje në emër dhe për llogari të vet. b. Dhënie huash të të gjitha lloj)

Tiranë 335850000 ALL

B & O Construction

L92014007M
(Ndërtime civile dhe ekonomike, ndërtime civile,industriale turistike, bujqësore mbi 5 kate. Rikonstruksione, Ndërtim Banese me skelet mbi 8 kate.Ndërtime Rrugore ,Ndërtim Rruge Kategoria IV dhe V, Ndërti)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni