Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Leonard Terpo
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BNT ELECTRONICS

J61817047D
(Në fushën e tregtisë do të kryejë, tregtimin dhe import eksportin e mallrave të ndryshëm si industriale e artikujve te ndryshëm në përgjithësi e veçanërisht elemente të ndryshme pajisje elektrike,)

Tiranë 194801704 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni