Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ministria e Financave
Rezultate gjithsej: 89

TEKSTILI BERAT

K72526001n
(Prodhim, tregtim tekstilesh pambuku, prodhim filli, batanie, etj)

Berat ALL

ALBAFILM

K81507013J
(Servisi i filmit artistik dokumentar dhe të animuar shqiptar, shërbimi i prodhimit të filmave të animuar.)

Tiranë 332109 ALL

PETROL ALBA

K81706017T
(Magazinimi, tregtim me shumicë dhe pakicë i karburanteve dhe nënprodukteve të tyre etj.)

Tiranë ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

SHOQËRIA E PARË FINANCIARE E ZHVILLIMIT-FAF Sh.a

K82431002V
(Të gjitha format e kredi-dhënies duke përfshirë kredinë hipotekare e konsumatore. Ofrimin e garancive, marrjen e angazhimeve. Shërbime Këshilluese, ndërmjetëse dhe shërbime të tjera ndihmëse për ve)

Tiranë 41893075 ALL

BERATEKS

K82607001O
(Import-eksport dhe shitblerje me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshme të industrisë tekstile, mekanike, etj.)

Berat ALL

"GATIC"

K92801601E
(Prodhimi i rrobave të gatshme me çdo lloj lënde të parë dhe tregtimi i tyre, import eksport.)

Gjirokastër 775651 ALL

Qendra e Panaireve dhe Ekspozitave Tregtare (QPET)

K94613201P
(Organizim i panaireve të përgjithshme, panaire kombëtare, ndërkombëtare dhe të specializuara, si dhe ekspozita tregtare. Shoqëria do të kryejë gjithashtu çdo aktivitet ndihmës të aktivitetit kryesor)

Durrës ALL

QENDRA SPORTIVE KUQ E ZI

L11705012O
(Projekim dhe ndërtimi i modernizuar i Stadiumit Kombëtar "Qemal Stafa" të ketë një destinacion të dyfishtë. Pjesa qendrore e projektit dhe ndertimit të ketë destinacion sportiv, publik, të pandryshues)

Tiranë -70491103 ALL

FRIGORIFERI DVORAN KORÇE

L34015002V
(Ruajtje mallrash me fason, Import-eksport me shumicë dhe pakicë, parking, dhoma, ambiente me qira.)

Korçë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni