Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Muharrem Kokona
Rezultate gjithsej: 2

AK - INVEST

K41516046D
(Ofrimi i shërbimeve të pagesave e arkëtimeve, ndërmjetësimi për transaksionet monetare (përfshirë valutat), ofrimi i shërbimit të kasave të sigurimit, shërbimi si agjente ose këshilltare financiare)

Tiranë ALL

"Ad & Ko" Hoteleri Turizem

L92119031N
(Zhvillimi dhe kryerja e aktivitetit të shërbimeve të ndryshme, hotelerisë, restoranteve, aktivitet turistik, transportues, menaxhimit, menaxhimit, konsulencës dhe studimeve të të gjitha llojeve. Kryerja)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni